10 dingen die je (nog) niet over mij weet

Gepubliceerd op 15 augustus 2021 om 21:41

Iedereen heeft eigenschappen of trekjes die niet veel mensen weten of kennen. Dingen die je leuk vindt of lekker. Daarom hierbij 10 weetjes die je waarschijnlijk nog niet over mij weet.

  1. Ik ben 1.69 meter. Persoonlijk voel ik mezelf erg lang en wil ik altijd al wat kleiner zijn. Mij lijkt het leuk om de wereld te bekijken vanaf iets lager!
  2. Ik ben een echte dierenvriend. Ik vind dieren zulke prachtig wezens. Zo puur en eerlijk en die non-verbale communicatie met ons als mens, ik houd ervan. 
  3. Voordat ik mijn nepnagels kreeg, beet ik door de stress altijd mijn nagels. Ik had nooit lange nagels en vond ik op ten duur echt verschrikkelijk. Gelukkig heeft een vriendinnetje van mij een eigen salonnetje en maakt zij mijn nagels mooi.
  4. Ik lust geen taugé. Misschien voor vele een gekke, want er zit toch geen smaak aan taugé? Nee, nouja denk het niet. Maar het is vooral de structuur waar ik op afknap bij taugé, bah bah!
  5. Ik ben perfectionistisch. Ik probeer alles altijd zo goed mogelijk te doen, maar ben niet snel tevreden met het resultaat. Perfectionisme kan voor maar ook tegen werken. Ik heb er redelijk mee om leren gaan, dus kan het soms zo draaien dat het meewerkt. Maar ik ken de struggle!
  6. Ik kan niet zo goed tegen alcohol. Deze is wel grappig. Na 2 glaasjes voelt deze meid hem al aardig zitten. Goedkope drinker kan je ook wel zeggen. 
  7. Ik ben nachtblind. Als het donker is zie ik geen hand voor ogen of zelfs met schemering zie ik al bijna niks meer buiten. 
  8. Dat drop mijn lievelingssnoep is. Veel vrouwen zweren bij een reep chocolade, dit heb ik met een zak drop en dat het liefste zoute zachte drop!
  9. Ik ontzettend houd van kerstmis. Kerst vind ik de leukste feestdagen van het jaar. Meezingen met kerstliedjes, kerstbomen opzetten, cadeautjes verzinnen en uitpakken, heerlijk eten met mijn familie, ja ik houd ervan en geniet altijd intens van deze periode.
  10. Autorijden vind ik niet erg leuk om te doen. Zelf zit ik er dus het liefste naast als ik ergens heen ga met iemand!

 

Liefs, Shirley Zoë


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.