Over SZ-lifestyle

De naam SZ-lifestyle komt van mijn naam: Shirley Zoë, en de onderwerpen waar ik over ga bloggen. In mijn lifestyle blog ga ik schrijven over het dagelijkse leven van een twintiger en wat daar allemaal wel niet bij komt kijken, want dat is me nogal wat. Ik ben zelf erg op zoek naar een goede balans tussen werk, vrienden & familie, huishouden, sporten en het opzoeken van 'me time'. Soms heb ik echt het gevoel dat er te weinig uren in een dag zitten. Graag schrijf ik over wat ik allemaal al geleerd heb in mijn proces en wil ik andere helpen op het gebied van studeren, sporten, voeding en mentale gesteldheid, maar ook met mijn eigen ervaringen tips geven over dingen zoals perfectionisme en hoog gevoeligheid. 

Over mij

Mijn naam is Shirley Zoë van Dam. Ik ben 24 jaar oud en woon op het eiland Goeree Overflakkee, dit hoort btw bij Zuid-Holland 😉. Ik woon saampjes met mijn vriend en onze twee Britse korthaar katten en Maincoon poes. In het dagelijks leven ben ik huisvrouw, catmom en werk ik in de reisbranche als product developer.

Sporten is een grote passie van mij en ben ik zo’n 5 keer per week in de sportschool te vinden. Yesss 5 keer. Naast het sporten vind ik het helemaal niet erg om in de keuken te staan en me bezig te houden met lekker, gezond en praktische te koken. Zo houd ik ook iedere maand rekening met een budget. Het kan dus gewoon!

Ik wil ook nog even meer ingaan op mijn drie katten. Ted en Sonic zijn geboren op 22 september 2020 en wonen bij ons sinds eind november 2020. De Britse korthaar broertjes zijn echte droppies en erg ondeugend. Eind 2022 vonden we het tijd voor nog een kleine dreumel erbij. Eevie is een Maincoon en ontzettend lief & speels. Ze is een echt prinsesje met een mega lange staart. Zoals de meeste cat moms ben ik erg weg van mijn katten en zal je ze ook zeker voorbij zien komen . Ze hebben hun eigen instagram account: debritsebroertjes, voor als je meer leuke kattenfoto's wilt zien.

Waarom deze blog?

Toen ik een kleine meid was, schreef ik iedere dag in mijn dagboek. Schrijven is altijd al een manier geweest om mezelf te uiten, zowel positief als negatief. Al voor een langere tijd kriebelde er iets in mij dat ik meer wilde, ik wilde mijn ervaringen delen met als doel anderen hiermee te kunnen helpen. 

Zo zie ik dus veel in mijn omgeving dat mensen struggelen. Met zichzelf, hun zelfbeeld, voeding, sporten, plannen, geld, vanalles eigenlijk. Natuurlijk struggle ik ook met dingen. Maar ik heb door de jaren heen dingen meegemaakt en kennis opgedaan wat ik mega graag met jullie wil delen!

Volg mij Shirley (Zoë) van Dam, SZ-lifestyle, op Instagram om op de hoogte te blijven wanneer er een nieuwe blog online staat, meer tips en waar ik nog meer lifestyle laat zien! 😉