Zoë's Diary #2 - Flexwerken it is

Gepubliceerd op 24 februari 2022 om 19:12

Lief dagboek,

 

Iedere week is het even aanpoten voor mijn afstudeerscriptie. Ik ben erachter gekomen dat wanneer is thuis zit, dat ik dus erg veel afgeleid wordt. Even de was doen tussendoor, de katten die mauwen, stofzuigen, serie kijken, door Instagram scrollen. We zijn er allemaal schuldig aan. Alleen zijn dat dingen die nu niet van pas komen. Ik ben mega gemotiveerd en wil mijn tijd heel goed besteden. Wat ga je dan doen? 

Ik had het daar dus over met iemand bij mijn sportschool en die gaf de tip om eens daar te komen zitten om te werken. De sportschool is voor mij sowieso een plek waar ik veel inspiratie krijg, dat was dan natuurlijk voornamelijk tijdens het sporten. Alleen kwam ik er toen achter dat ergens gaan zitten en je laptopje erbij te pakken, oortjes in en gas geven echt goed werkt voor mij. Want even serieus, je gaat daar speciaal zitten om te werken en je hebt het idee dat mensen naar je kijken. Ik voel me dan oprecht verplicht om ook echt te werken en niet op mijn telefoon te gaan zitten bijvoorbeeld.

Vandaag heb ik het even anders aangepakt en samen met een vriendinnetje ben ik bij De Beren gaan zitten. De nieuwe vestiging bij de markthal dus ook echt een leuke locatie waar je in 10 seconden naar buiten kijken veel verschillende dingen hebt gezien. Dit is iets wat mij inspiratie geeft. Net zoals de indeling van een plek en de muziek. Wat mij betreft een is dit echt aanrader om te gaan zitten en te werken. En heel belangrijk, stopcontacten en gratis wifi!

Echt top dit. Gewoon echt top. Ik ben helemaal fan van flexwerken. Want je gaat zitten en wanneer je dus aan het werk bent dan werk je echt goed door en verzet je bakken met werk, maar je hebt ook een praatje hier en daar, goede koffie en lekker eten. Wat wil je nog meer? 

Dit is iets wat ik iedere ga doen en meerdere plekjes ga uitproberen.

Liefs, Shirley Zoë💜

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.